Afvulsysteem

“Wij leveren een afvulsysteem op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Sluitmachine voor triggers

Bent u op zoek naar een kwalitatieve sluitmachine voor triggers? Bij EFM Machinery bieden wij een kwalitatieve sluitmachine aan die speciaal ontworpen is voor het sluiten van pompjes, sprays en triggers. Deze schroefsluitingen zijn te vinden op verschillende plasticverpakkingen zoals ronde, rechthoekige en ovale verpakkingen. Wij leggen u graag uit hoe onze sluitmachine voor triggers werkt en wat de voordelen zijn.

De werking van onze sluitmachine voor triggers

De PMP sluitmachine heeft instelbare dubbele zijbanden voor correcte begeleiding en positionering van de verpakkingen tijdens het sluitproces. De sluitmachine houdt de verpakkingen stil onder de sluitkop voor een goede positionering van de trigger. Vervolgens zorgt de sluitkop voor een correcte torque-sluiting waarbij oriëntatie en looprichting van de doppen, triggers, sprays en pompjes na het sluiten gegarandeerd naar de juiste richting blijft lopen.

Ontdek de mogelijkheden van een sluitmachine

De experts van EFM Machinery helpen u graag met een advies op maat. Op deze manier vindt u de juiste sluitmachine voor triggers, sprays en pompjes om uw productieproces optimaal in te richten. Neem contact met ons op via +31(0)71 – 331 22 23 om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van alle opties voor uw bedrijf.  

Anderen bekeken ook:

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.