Specialist in filling and packaging lines

NIEUWE PARTNERS MET SPECIFIEKE OPLOSSINGEN

 

Home » Nieuws

 

EFM Machinery B.V.

Wij ontwikkelen veel van onze producten in onze eigen fabriek. Dit toont meteen onze kracht: door zelf te produceren kunnen wij oplossingen integreren, zodat ze altijd aansluiten bij uw situatie. EFM Machinery BV is een compacte en flexibele onderneming met een no-nonsens cultuur. Ons doel is ú vooruit te helpen. Een persoonlijke benadering heeft daarom onze prioriteit.

Tijdens de afgelopen jaren ontvingen we veel aanvragen voor pompjes, spray en trigger oplossingen en merkte dat onze half automatische oplossingen niet toereikend bleken aangaande de noodzaak bij onze klanten.

We kenden elkaar al verschillende jaren maar de tijd was aangebroken om de nauwe samenwerking effectief aan te gaan voor integratie van vol automatische oplossingen voor deze specifieke toepassingen. Na verschillende gesprekken betreft gezamenlijk doelstellingen zijn de eerste projecten inmiddels gerealiseerd en werden de eerste klanten voorzien van deze specifieke sluit oplossingen.

Deze samenwerking kreeg nog een extra meerwaarde mee zijnde de Rejves expertise in roterende afvulsystemen voorzien van netto gewicht technologie. Deze zijn zowel verkrijgbaar als stand alone afvulmachine alsook ingebouwd in monoblock en triblock oplossingen. Ook hiervan lopen de eerste projecten en geven ons extra mogelijkheden bovenop onze reeds bestaande afvul oplossingen en principes.

Deze trigger oplossingen kunnen worden uitgewerkt na controle en analyse van alle verpakkingen en triggers / pompjes en na ontvangst van alle verpakkingsstalen en kunnen voorzien worden van specifieke trigger sluitkoppen welke hieronder getoond.

 

EFM Machinery werkt sinds kort samen met deze vaste partner op het vlak van alle mogelijke trigger sluit productie oplossingen. Deze ontwikkelen deze trigger systemen vanuit een decennia lange ervaring op het vlak van alle type triggers en pompjes toepassingen en combinaties ervan.

Alle machines worden afgeleverd met CE markering , CE certificaat en benodigde documentatie.

 

 

Ook op het vlak van automatische flessen opzetsystemen hebben we inmiddels een nieuwe samenwerking aangegaan welke ons ook wederom in de mogelijkheid stelt bijkomende inzichten te hebben alsook oplossingen voor te stellen.

Deze uitvoeringen van unscrambler bieden weer meerdere mogelijkheden betreft hogere capaciteiten alsook een “zachte” behandeling van meer instabiele en dunne flessen zoals PET. Deze kunnen dan ook uitgerust worden met een vacuüm uitvoerbaan om de rincer of vuller te voeden aan een constante stroom van flessen.

Ook hiervan staan de eerste machines mee te produceren in verschillende EFM afvullijnen op verschillende toepassingen en deze aan capaciteiten van 6.000bph en 10.000bph. Verschillende formaten van externe buffers kunnen voorzien worden afhankelijk van snelheden en fles formaten.

Deze oplossingen geven een extra aanvulling op onze reeds bestaande oplossingen welke nog steeds worden geïntegreerd voor lagere capaciteiten en waar de beschikbare ruimte eerder beperkt is. Deze systemen beschikken dan ook over een interne buffer waardoor de “footprint” vrij klein blijft.

EFM Machinery werkt sinds kort samen met deze vaste partner op het vlak van alle mogelijke fles combinaties aan verschillende snelheden. Deze ontwikkelen deze automatische flessen toevoer  systemen vanuit een decennia lange ervaring op het vlak van alle type flessen en materialen.

Alle machines worden afgeleverd met CE markering , CE certificaat en benodigde documentatie.

 

Voor meer info zie producten onder rubriek producten of neem contact op met één van onze sales engineers voor meer toelichtingen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!