Specialist in filling and packaging lines

“An integrated solution consists of a complete set of machines, entirely servicing your production chain, from the first to the very last step.”

 

Home » Totaaloplossingen

 

EFM Machinery B.V.

Wij ontwikkelen veel van onze producten in onze eigen fabriek. Dit toont meteen onze kracht: door zelf te produceren kunnen wij oplossingen integreren, zodat ze altijd aansluiten bij uw situatie. EFM Machinery BV is een compacte en flexibele onderneming met een no-nonsens cultuur. Ons doel is ú vooruit te helpen. Een persoonlijke benadering heeft daarom onze prioriteit.

Totaaloplossingen

Een totaaloplossing bestaat uit een complete set machines, die uw gehele productielijn van A tot Z bepaalt.

Elk project start met een inventariserend gesprek, hierbij bespreken wij uw wensen en eisen. Aan de hand daarvan maken wij een voorstel met behulp van een 2D of 3D schets waarop u feedback geeft. Zo werken wij samen met u naar een definitief eindproduct.

We leveren de machines af en zorgen voor een training voor u en uw personeel. Zo hebt u de zekerheid dat het gehele proces verloopt volgens plan.

Samen met u ontwikkelen we de perfecte machines voor uw project.

Dankzij onze ervaring met de ontwikkeling van productiemachines en het ontwerpen van complete systemen kunnen we uw productielijn op maat maken en op elkaar laten aansluiten. We ontwikkelen de machines, plaatsen deze op locatie en bieden een training, waarna u zelf aan de slag kunt met uw op maat gemaakte product.

Naast een oplossing voor het ontwikkelen van machines en systemen, kunnen we u ook adviseren over de juiste verpakking voor het juiste product. We zijn een samenwerking aangegaan met de Houweling Group, specialist in kunststof verpakkingen. Op deze manier kunnen we u een oplossing op maat bieden.

Neem contact met ons op, ook wanneer u ondersteuning kunt gebruiken bij de uitwerken van uw eerste ideeën. We helpen u met alle facetten van uw machines.

Proces totaaloplossing

Interesse in een totaaloplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.