Doppensluiter

“Wij leveren een doppensluiter op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Doppensluiter

Een doppensluiter of doppendraaier is geschikt voor veel verschillende producten. Produceert u verpakkingen voor frisdrank, cosmetica of misschien wel voor sauzen? Elk product wordt verpakt in een ander soort ‘jasje’. Frisdrank wordt meestal gevuld in petflessen, cosmetica in potjes, en sauzen worden vaak verpakt in flacons die goed afgesloten kunnen worden. Elke verpakking vraagt om een passende doppensluiter of doppendraaier. De verschillende modellen van EFM Machinery variëren in productiecapaciteit, toepassing en uitvoering. Zo vindt u altijd de geschikte machine voor uw productieproces.

Een doppensluiter sluit flessen, potten en andere verpakkingen

Verschillende soorten verpakkingen sluiten doet u met een doppensluiter van EFM Machinery. Een doppendraaier wordt gebruikt in ieder soort productieproces; zowel het sluiten van grote aantallen verpakkingen met een draaidop in een lange productielijn als een kleiner aantal is mogelijk. Met onze doppensluitmachine op maat bent u verzekerd van een snel en efficiënt verpakkingsproces. Sommige modellen werken volautomatisch en andere modellen werken semiautomatisch. Zo vindt u altijd de machine die past bij uw voorkeur.

Een doppensluitmachine voor kleine productieaantallen? Kies EFM’s Wheel Capper

Bent u op zoek naar een doppensluitmachine die de draaidoppen semiautomatisch sluit? Neem dan eens een kijkje bij de EFM’s Wheel Capper. Deze machine gebruikt de nieuwste technologieën en is uitermate geschikt wanneer u kleinere aantallen produceert. Eerst plaatst u de post of de fles in het apparaat en stelt u de draaisterkte in. Vervolgens wordt de dop automatisch aangedraaid.

Sluit uw verpakkingen snel en efficiënt met een doppensluiter

EFM Machinery geeft u graag deskundig advies over de geschikte doppensluitmachine voor uw product. Wilt u weten welke doppendraaier het meest geschikt is voor uw productieproces? Neem contact op met een van onze specialisten door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23 of bekijk onze gerealiseerde projecten.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.