“Wij leveren een doppensluiter op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Een doppensluiter is geschikt voor veel verschillende producten. Produceert u frisdrank? Cosmetica of misschien wel sauzen? Elk product wordt verpakt in een ander soort verpakking. Frisdrank wordt verpakt in flessen, cosmetica in potjes en sauzen worden vaak verpakt in flacons. Elke verpakking vraagt om een passende doppensluiter. Bij EFM Machinery zijn er verschillende modellen beschikbaar die verschillen in productiecapaciteit, toepassingen en uitvoeringen.

Een doppensluiter sluit flessen, potten en andere verpakkingen

Verschillende soorten verpakkingen sluiten doet u met een doppensluiter van EFM Machinery. Of u nu grote aantallen verpakkingen wilt sluiten met een draaidop in een lange productielijn of dat u een kleiner aantal verpakkingen wilt sluiten. Met onze doppen sluitmachine op maat bent u verzekerd van een snel en efficiënt verpakkingsproces. Zo zijn er modellen beschikbaar die volautomatisch werken en modellen die semiautomatisch werken. Wilt u weten welke het meest geschikt is voor uw productieproces? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van deskundig advies.

Een doppen sluitmachine voor kleine productieaantallen? Kies EFM’s Wheel Capper

Bent u op zoek naar een doppen sluitmachine die de draaidoppen semiautomatisch sluit? Neem dan eens een kijkje op de EFM’s Wheel Capper pagina. Deze machine maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is uitermate geschikt wanneer u kleinere aantallen produceert. U plaatst de pot of fles in het apparaat, waarna deze de dop automatisch aandraait op de ingestelde sterkte.

Sluit uw verpakkingen snel en efficiënt met een doppensluiter van EFM Machinery

EFM Machinery geeft u graag deskundig advies over de geschikte doppen sluitmachine voor uw product en productieproces. Neem contact op met een van onze specialisten door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23.


Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Share This