Volledige afvullijn voor motorolie en ruitenreiniger

Dit Nederlands afvulbedrijf welke reeds met enkele EFM afvullijnen produceert diende een capaciteitsverhoging door te voeren en besliste om een bijkomende EFM afvullijn te plaatsen. Dit voor het afvullen van motorolie producten alsook ruitenreiniger in 1L flessen tot 20L jerrycans. De 1L verpakkingen worden geproduceerd aan een snelheid van 2200bph.

Onze rechthoekige opzettafel zorgt voor een correcte invoer van de lege bussen en worden afgevuld door onze 6kops flowmeter afvulmachine welke voorzien van hydraulische v-centrering zodat dit niet langer manueel diende te worden ingesteld op de correcte werkingshoogte. Na het vullen worden de bussen naadloos doorgevoerd naar onze enkelvoudige ECO1 XL sluitmachine en is de doppen sorteerder op werkhoogte opgesteld met horizontale doppen toevoer welke een dop formaat wissel zeer eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Alle gevulde en gesloten flessen en jerrycans worden door middel van onze overzetbanden naadloos overgenomen door onze ET3000 etiketteermachine welke als een full option systeem is voorzien zodat voor – en achter etikettering mogelijk is alsook rondom toepassingen. De overzetbanden zorgen er ook voor de alle verpakkingen op perfecte afstand van elkaar de etiketteermachine ingaan.

Deze  afvullijn is operationeel sinds eind september 2018.

Machine lijn is opgebouwd uit :

  • Rechthoekige opzettafel
  • F6 flowmeter afvulmachine
  • ECO1-XL sluitmachine
  • Overzetbanden
  • ET3000 etiketteermachine

Bekijk de mogelijkheden

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.