Nieuwe jerrycan afvullijn voor chloor op basis van netto gewicht
10/04/2022

In samenwerking met één van onze metaal verwerkende partners in Nederland besloten wij om een gezamenlijke afvullijn te realiseren, met specifieke invullingen en toepassingen. Dit voor het afvullen van chloor en andere specifieke producten in jerrycans van 20L.

Een speciale op maat gemaakte toevoertafel, zorgt voor een constante toevoer van lege jerrycans naar een takten transportbaan. Deze speciale uitvoering van toevoertafel en transportbaan is vereist voor de werking met 3 individuele loadcellen. De jerrycans worden steeds 100% op correcte steek geplaatst en dienen dan ook volledig vrij te staan voor een correcte weging.

Na het afvullen, werden de gevulde jerrycans overgenomen door onze standaard flessen ketting transportbaan, naar de ECO1 sluitmachine. Deze sluitmachine is uitgerust met stopper systeem, om de jerrycans correct te positioneren onder de sluitpositie, en werd behandeld met een speciale coating zoals ook de afvulmachine.

Een tweede – en derde afvullijn van dit type zijn inmiddels onder constructie en zullen worden toegelicht in een volgende website update.

 

Machine lijn is opgebouwd uit :  

  • Op maat gemaakte rechthoekige toevoertafel met 3 rijen.
  • Op maat gemaakte takten transportbaan.
  • 3kops Jerrycan afvulmachine uitgerust met 3 individuele weeg cellen.
  • Jerrycan heavy duty sluitmachine ECO1 behandeld met speciale coating.
  • Uitvoer rollenbaan.

 

Bekijk de mogelijkheden

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.