Verpakkingsmachines

“Wij leveren een verpakkingsmachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Verpakkingsmachines

Bent u op zoek naar een geschikte verpakkingsmachine voor uw product? Bij EFM Machinery kiest u uit verschillende modellen verpakkingsmachines voor zowel grote als kleine productieaantallen. Weet u niet zeker welke machine het meest geschikt is voor uw product? Geen zorgen, een van onze specialisten helpt u graag met het vinden van de juiste verpakkingsmachine.

Verpakkingsmachines voor het verpakken van producten met een verschillende viscositeit

De verpakkingsmachines van EFM Machinery zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een verpakkingsmachine uit de V-serie. Deze machines zijn uitermate geschikt voor het verpakken van producten met een hoge viscositeit en zijn te gebruiken voor minder grote productieaantallen. U kunt daarnaast ook kiezen voor verpakkingsmachines uit de P-serie. Deze machines zijn geschikt voor het afvullen van producten van hoge en lage viscositeit en worden vooral gebruikt in de grotere productielijnen. De meeste machines die wij aanbieden zijn door onszelf ontworpen en geproduceerd. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een verpakkingsmachine van hoge kwaliteit, die volledig voldoet aan uw eisen.

Verpakkingsmachines op maat bij EFM Machinery in Roelofarendsveen

Bij EFM Machinery in Roelofarendsveen draait het volledig om uw wens. Wij denken daarom graag met u mee over de geschikte verpakkingsmachine voor uw productieproces. Of u nu werkt met een volledig geautomatiseerde productielijn of met een semiautomatische productie. Bij ons slaagt u gegarandeerd. Wilt u meer informatie over de producten en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met op door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.