Sleevemachine

“Wij leveren een sleevemachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Sleevemachine

Met een sleevemachine van EFM Machinery geeft u uw product de uitstraling die het verdient. Door het aanbrengen van krimpfolie op een verpakking met een sleevemachine wordt het gehele product bedekt met een verpakking naar wens. Deze wordt perfect aangesloten op de vorm van de verpakking, waardoor elke verpakking een unieke uitstraling krijg.

Een sleevemachine is verkrijgbaar in verschillende modellen

Wat voor product wilt u verpakken door middel van een sleevemachine? Het type verpakking, het product zelf en de het aantal te verpakken producten zijn belangrijke factoren tijdens het bepalen van de geschikte sleevemachine. Kies de Ulisse type sleeve applicators voor een sleevemachine met een open en zeer toegankelijk ontwerp. Met deze machine heeft u een hoge flexibiliteit voor verschillende toepassingen. Kies voor de TVP type stoomtunnels voor een sleevemachine waarbij twee individuele stoommessen per compartiment in elke mogelijke hoek instelbaar zijn. Of kies voor de compacte en eenvoudig te bedienen TA type hetelucht krimptunnels. De laatstgenoemde is vooral geschikt voor minder grote productieactiviteiten.

Krijg advies over de geschikte sleevemachine voor uw product in Roelofarendsveen

Als u contact opneemt met EFM Machinery in Roelofarendsveen krijgt u advies op maat over de meest geschikte sleevemachine voor uw product. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.