Automatische afvullijn voor koude sauzen.

Deze standaard afvullijn zorgt voor een correcte verwerking van kouden sauzen ( tussen 260ml en 1000ml ) in 3 verschillende knijpflessen welke worden gesloten door 2 verschillende flip-open schroefdoppen aan de gemiddelde capaciteit van 2000 flessen per uur. De standaard uitrusting van deze machine zorgt ook voor een vlotte en zeer toegankelijke reinigingsprocedure d.m.v. onder andere zuiger uit cilinder positie , afvullansen in automatische spoel positie , sproeibollen in de product tank alsook het liftsysteem om de tank via de touchscreen te verhogen en hierbij nooit moet gedemonteerd worden. De individuele V-centrering zorgt ervoor dat de vulmonden ten allen tijden correct zijn gepositioneerd onder de vullansen alvorens de vulcyclus te starten en zorgt het flessen telsysteem mee voor zekerheid dat er nooit kan gevuld worden zonder aanwezige flessen.

Een leiding metaal detectie systeem werd mee ingebouwd in het geheel en geplaatst tussen de toevoerpomp en RVS product tank.

Onze enkelvoudige ECO1 sluitmachine zorgt voor een correcte sluiting van de verschillende flip-open schroefdoppen en de formaatwissel wordt eenvoudig omwille van plaatsing doppen sorteerder naast de sluitmachine welke staat gemonteerd op werkhoogte.

Een bestaande etiketteermachine werd mee geïntegreerd in de volledige lijn opstelling en worden de afgewerkte flessen opgevangen d.m.v. onze ronde buffer tafel.

Deze lijn werd opgestart in november 2019.

Machine lijn is opgebouwd uit :  

  • PS6 afvulmachine
  • ECO1 sluitmachine

 

Bekijk de mogelijkheden

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.