Afvulsysteem

“Wij leveren een afvulsysteem op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Afvulsysteem

 

Weet u wat het meest geschikte afvulsysteem is voor uw product? Bij EFM Machinery geven wij u graag deskundig advies over een geschikt afvulsysteem voor uw productielijn. Of u nu werkt in de voedselindustrie, de chemie of farmaceutische industrie, wij denken graag met u mee over een machine die aansluit bij uw product.

Een afvulsysteem voor het afvullen van verschillende producten

De afvulsystemen die ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd worden door EFM Machinery zijn geschikt voor het afvullen van verschillende producten. Zo is een vulsysteem uit de V-serie het meest geschikt voor het afvullen van producten met een hoge viscositeit. Denk hierbij aan mayonaise, ketchup, pasta, crème, lijm of vaseline. Een vulsysteem uit de D-serie is daarentegen meer geschikt voor het afvullen van producten met een lagere viscositeit, zoals olie, lotion, gel, parfum of water. Kiest u voor een vulsysteem dat u zelf kunt bedienen of gaat u voor een vulsysteem dat wordt geïnstalleerd in uw productielijn? Bij EFM Machinery in Roelofarendsveen slaagt u gegarandeerd.

Uw nieuwe afvulsysteem vindt u bij EFM Machinery in Roelofarendsveen

Een van onze specialisten geeft u graag deskundig advies over het beste vulsysteem voor uw situatie. U bereikt een van onze specialisten door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23. Wilt u meer weten over de specificaties van de verschillende vulsystemen? Dan kunt u terecht op onze website. Hier vindt u ook onze reeds gerealiseerde projecten voor een impressie van ons werk.

 

Anderen bekeken ook:

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.