Afvulmachine

“Wij leveren een afvulmachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Afvulmachine

 

Waarvoor schaft u een afvulmachine aan? Produceert u voedsel? Maakt u cosmetica? Of maakt u bestrijdingsmiddelen? In alle gevallen is een efficiënte afvulmachine een goede investering. Wat uw productiegrootte ook is, bij EFM Machinery vindt u gegarandeerd een vulmachine die voldoet aan uw vraag.

Een afvulmachine voor het vullen van potten en flessen

Met een afvulmachine van EFM Machinery in Roelofarendsveen vult u op een efficiënte wijze verschillende producten. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van verschillende afvulmachines, leveren wij u een product op maat dat aansluit bij uw situatie. In ons assortiment vindt u verschillende afvulmachines, waaronder:

  • V-serie vulmachines: De machines in deze serie zijn uitermate geschikt voor het afvullen van minder grote productiecapaciteiten met producten van een hoge viscositeit.
  • D-serie vulmachines: Deze machine is geschikt voor producten met een lagere viscositeit. Denk hierbij aan vruchtensap, olijfolie of shampoo.
  • P-serie vulmachines: De P-serie is een afvulmachine voor het in lijn afvullen van sauzen en vloeistoffen met een hoge vulnauwkeurigheid.

Vind de geschikte afvulmachine voor uw product in Roelofarendsveen

Welke afvulmachine is het meest efficiënt voor uw product? Het is geen probleem als u hier nog geen antwoord op heeft. EFM Machinery denkt hierin graag met u mee. In een persoonlijk gesprek zoeken wij samen met u uit welke machine het meest geschikt is voor uw situatie. Bel ons voor meer informatie en deskundig advies. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31(0)71 – 331 22 23.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.