Afvulmachine gebruikt

“Wij leveren een afvulmachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Afvulmachine gebruikt

Een afvulmachine van EFM Machinery die al is gebruikt, kan nog jaren mee voor het afvullen van uw product. Wilt u een tweedehands afvulmachine aanschaffen waarmee u gegarandeerd nog even mee vooruit kunt? Kies voor een afvulmachine van EFM Machinery. De afvulmachines zijn door ons ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit.

Een tweedehands afvulmachine gebruikt u voor grote en kleine oplage in Roelofarendsveen

Hoeveel producten wilt u gaan afvullen met een afvulmachine van EFM Machinery? Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor het vullen van producten in grote aantallen, maar ook voor het afvullen van producten in kleinere oplage. Daarnaast moet er bij de aanschaf ook worden gelet op de viscositeit van uw product. Wanneer deze hoog is heeft u een andere vulmachine nodig dan wanneer deze laag is. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen van de verschillende modellen.

Ook een afvulmachine die is gebruikt is van hoge kwaliteit

Afvulmachine die efficiënt werkt is van groot belang, ook wanneer deze al is gebruikt. Bij EFM Machinery in Roelofarendsveen vindt u daarom tweedehands afvulmachines die zijn gekeurd. Eventuele onderdelen die aan vervanging toe zijn worden vervangen. Zo schaft u altijd een afvulmachine aan die zorgeloos kan worden gebruikt.

Neem contact op voor de beschikbare occasions

Het aanbod tweedehands vulmachines kan erg variëren, neem daarom contact met ons op voor de beschikbare modellen. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer +31(0)71 – 331 22 23. Een van onze specialisten geeft u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.