Vloeistoffen afvullen

“Wij leveren een vulmachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Vloeistoffen afvullen

Met de machines van EFM Machinery in Roelofarendsveen kunt u eenvoudig vloeistoffen afvullen met zowel een hoge als lagere viscositeit. Sinds 1997 hebben wij ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van totaaloplossingen voor het afvullen van vloeistoffen in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de voedselindustrie, de chemie en de farmaceutische industrie.

Uw vloeistoffen afvullen met een vulmachine op maat

Elke vulmachine van EFM Machinery voor het afvullen van vloeistof wordt voor u op maat gemaakt. Zo voldoen wij altijd aan uw wens om op een zo effectief mogelijke manier vloeistof af te vullen. Er zijn verschillende opties beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een vulmachine voor vloeistof met een hoge viscositeit, zoals crème, verf, mayonaise, pasta, lijm of deeg. En u kunt kiezen voor een vulmachine voor vloeistoffen met een lagere viscositeit, zoals dressing, vruchtensap, shampoo, parfum of water. Maakt u producten met een verschillende viscositeit? Dan kiest u voor een vloeistof vulmachine die beide kan.

Een vloeistof vulmachine voor de productielijn of als tafelmodel

Wilt u een vloeistof vulmachine aanschaffen voor in uw productielijn? Of gaat u liever voor een tafelmodel voor het afvullen van minder grote aantallen. Bij EFM Machinery zijn er verschillende modellen vloeistof afvulmachines beschikbaar voor het afvullen van flessen en potten in beide varianten.

Deskundig advies in Roelofarendsveen over de meest geschikte vloeistof vulmachine

Bel naar +31(0)71 – 331 22 23 voor deskundig advies van een van onze professionals. Deze vertelt u graag meer over de meest geschikte machine voor het afvullen van uw vloeistoffen. Zoekt u ook een machine voor het etiketteren van uw verpakkingen? Ook dan bent u bij EFM Machinery aan het juiste adres. Kijk op onze website of vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

 

Anderen bekeken ook:

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.