Poeder afvullen

“Wij leveren een afvulmachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Poeder afvullen

Poeder afvullen moet op een efficiënte wijze gebeuren, zodat u een zo hoog mogelijk rendement behaalt en uw product een constante kwaliteit levert. Dit kan met een afvulmachine van EFM Machinery. Door onze jarenlange ervaring in het installeren, produceren en ontwerpen van verschillende doseer- en verpakkingsoplossingen leveren wij u een oplossing op maat voor het afvullen van poeder.

Poeder afvullen? Dit doet u met een oplossing op maat

Het afvullen van poeder vraagt om een nauwkeurige afvulmachine. Door de oplossingen op maat van EFM Machinery bent u altijd zeker van een goed gedoseerd product. Of u nu bijvoorbeeld zout, make-up, meel of een ander product van poeder wilt afvullen, met de geschikte machine gebeurt dit snel en nauwkeurig. Op zoek naar een afvulmachine voor een grote productielijn? Of heeft u een machine nodig voor het afvullen van poeder voor een klein aantal producten? EFM Machinery in Roelofarendsveen is gespecialiseerd in oplossingen voor zowel grote als kleine productieaantallen.

De beste vuloplossing vindt u bij EFM Machinery in Roelofarendsveen

Wij vinden een persoonlijke benadering met innovatieve oplossingen erg belangrijk. Daarom kunt u enkel kwaliteit van ons verwachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het afvullen van poeder? Bel ons dan. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.