Etiketteermachine

“Wij leveren een etiketteermachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Etiketteermachine

Een etiketteermachine voor het etiketteren van glazen en kunststof flessen en potten vindt u bij EFM Machinery. Of u nu kiest voor een machine die het label aan de voorkant van de flessen aanbrengt, aan de achterkant, rondom of allebei. Door onze oplossingen op maat vindt u bij ons een machine die voldoet aan uw eisen.

Welke etiketteermachine past bij uw product?

Hoe wilt u uw flessen etiketteren? Wilt u slechts één etiket op de fles? Een etiket aan de voor- en achterkant? Of een etiket rondom fles? Voor elk soort etiketteren van flessen is er een andere etiketteermachine beschikbaar. Weet u niet precies welke het beste past bij uw product? Hieronder leggen wij graag uit wat de voordelen van elke flessen etiketteermachine zijn.

  • Simply etiketteermachine: Deze volautomatische etikettenmachine is het meest geschikt voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten op verschillende soorten flessen. Deze machine brengt eenvoudig één label aan op elk gewenst aantal flessen. Deze flessen etiketteermachine is eenvoudig te bedienen en is in te stellen met variabele snelheden.
  • HS-7200 etiketteermachine: Met deze machine kunt u eenvoudig flessen etiketteren met een zelfklevend label rondom de fles. Dit gebeurt op een hoge snelheid, wat deze machine uitermate geschikt maakt voor grote productieruns.
  • Etiketteermachine ET3000: Bent u op zoek naar een machine voor het etiketteren van gevormde flessen en jerrycans, die zowel aan de voorkant, achterkant of rondom een etiket aanbrengt? Dan is deze flessenetiketteermachine precies wat u zoekt. Deze lineaire etiketteermachine is door middel van een encoder eenvoudig te koppelen aan een bestaande transportband.

Een flessen etiketteermachine op maat

Voor welk type machine kiest u? Dit is uiteraard ook afhankelijk van het soort product dat u heeft en in welke fles u dit wilt verpakken. EFM Machinery geeft u graag advies over de meest geschikte machine voor uw product. Elke flessen label machine kan op maat worden geleverd, los en als totaaloplossing. Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden voor uw product.

Laat uw flessen vullen met een vulmachine van EFM Machinery in Roelofarendsveen

Naast het aanbrengen van een label op uw flessen, is het van belang dat deze op een efficiënte wijze worden gevuld. In het assortiment van EFM Machinery vindt u verschillende oplossingen voor het vullen van flessen. De geschikte afvulmachine kiest u bijvoorbeeld op basis van de viscositeit van uw product en hoeveel producten u wilt gaan produceren.

Vindt een geschikte etiketteermachine door deskundig advies

EFM Machinery in Roelofarendsveen heeft al jaren ervaring met het ontwerpen, produceren en installeren van etiketeer- en vulmachines. Zo bent u bij ons gegarandeerd van een machine van de beste kwaliteit, volledig op maat. Wilt u meer informatie over onze etikettering en vul oplossingen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.