Doseermachine

“Wij leveren een doseermachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten.”

Machines van eigen productie
Machines op maat
Geschikt voor vele sectoren

Home » Doseermachine

Met een doseermachine van EFM Machinery in Roelofarendsveen vult u uw product af met een hoge nauwkeurigheid. Wij leveren een doseermachine op maat voor zowel grote als kleine productiecapaciteiten. Heeft de machine voor uw productielijn een specifieke functie nodig? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij ontwerpen samen met u een passende oplossing.

Nauwkeurig doseren met een doseermachine op maat

Sectoren zoals de voedselindustrie, cosmetica-industrie en de chemie-industrie zijn slechts enkele voorbeelden van sectoren waarbij een doseermachine een uitstekende uitkomst biedt bij het vullen van verpakkingen. EFM Machinery heeft al sinds 1997 ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van verschillende doseer-, verpakkings– en etiketteeroplossingen voor allerlei verschillende sectoren. Samen met u zorgen wij ervoor dat u een doseermachine krijgt die volledig voldoet aan uw wensen en perfect past in uw productielijn. Ook wanneer u een doseermachine nodig heeft voor kleine productieruns kunt u bij ons terecht. Zo bent u altijd verzekerd van een efficiënte manier van werken.

Ontdek de innovatieve mogelijkheden in Roelofarendsveen

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Bel dan met een van onze specialisten. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)71 – 331 22 23. Doordat wij een compacte en flexibele onderneming zijn, helpen wij u op een persoonlijke manier vooruit met innovatieve oplossingen voor uw productieproces.

 

Anderen bekeken ook:

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Locatie

Bent u benieuwd wat EFM Machinery voor uw product kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Egberts Food Machinery Import/Export B.V.